Корпоративно обзавеждане

Когато в Груп Арт Мебел разработваме корпоративно обзавеждане, мислим винаги за завладяващ интериор, който дава много повече от комфорт. Той трябва да впечатлява, да говори за Вашия имидж и да пресъздава естеството на бизнеса Ви и фирмената Ви политика и ценности ясно и категорично. На езика не мебелите това се случва по деликатен начин, но оставя дълбоко впечатление и траен спомен.

Дали става въпрос за офиса, магазина, салона за красота, хотела Ви, подхождаме преди всичко с разбиране към предназначението на мястото и изискванията на пространството. Искаме да претворим идеите в интериор и мебели, които да превърнат посещението на работното Ви място в преживяване за клиентите, контрагентите и за Вас самите и Вашите служители.

Използваме първокласни материали. Дизайнерите ни ги претворяват креативно в проекти за Вашата работна среда, като взимаме под внимание Вашето удобство и особеностите на помещенията. Работим с еднакъв ентусиазъм и вдъхновение за малки салони за красота и офиси, както и за големи корпоративни обекти. Предизвикателството е толкова по-голямо, колкото по-грандиозни са Вашите идеи за мястото, като предлагаме класически решения, както и неконвеционални и новаторски проекти.

Поръчайте още сега вашия професионален проект

Свържете се с нас още днес

Контакти