Услуги

Предлагаме цялостни решения в обзавеждането, като поддържаме затворен производствен цикъл за проектиране, производство, доставка и монтаж.

Проектиране

Екипът на Груп Арт Мебел се състои от квалифицирани специалисти в областта на проектирането на мебели, които не само вникват във Вашите интериорни фантазии, но надграждат умело представите Ви с подходящи креативни решения. Работим с най-актуалните програми за проектиране и Ви даваме възможност да видите бъдещото си обзавеждане максимално реалистично още на проектната фаза.

Производство

Разполагаме с обширна производствена база, където работят експерти с дългогодишен практически опит в изработката на мебели. Залагаме на безспорното немско и австрийско качество на материалите, както и на съвременна техника за производство, за да създадем обзавеждане, което задълго ще възхищава гостите и клиентите Ви.

Доставка и монтаж

За да Ви предадем обекта в напълно завършен вид и да бъдем сигурни, че изглежда точно така, както на проектно ниво, доставяме и монтираме мебелите за Вас. Екипът ни е запознат детайлно с особеностите на всеки елемент, как трябва да бъде поставен, сглобен и тестван, така че след монтажа за Вас не остава нищо друго, освен да поканите приятелите си, за да отпразнувате новото начало.

Поръчайте още сега вашия професионален проект

Свържете се с нас още днес

Контакти